Хубавицата  за която е бракуван  Димитър Илиев е бивша  Мис

...
Хубавицата  за която е бракуван  Димитър Илиев е бивша  Мис
Коментари Харесай

Министърът на спорта показа жена си

Хубавицата  за която е бракуван  Димитър Илиев е някогашна  Мис Плеймейт за 2008 година и момиче за февруари на мъжката  библия „ Плейбой ”. Преслава Илиева, която е чаровна секси мацка сега се занимава с украшения, а преди да подписа брак с автомобилния първенец е полагала труд в детски магазин. Оказва се, че чаровницата е неговата обич на живота. Заради изкусителката Илиев се развежда с първата си жена Венера. Като признава в изявление, че в брака им не всичко е наред и по-добре да сложат завършек на този смут, с цел да не се получи смут до безкрайност.

Веднага в годината на развода подвига женитба с Преслава. А негов кум става Красен Кралев, някогашен министър на спорта от кабинета „ Борисов ”.

Не след доста време хубавицата го подарява с дъщеричка, която му е второ подред дете. Тъй като има още една по-голяма от първата си брачна половинка Венера.Бракът и за водача и за плеймейтката се оказва втори. Преслава е била законна половинка на чалга режисьора Люси Иларонов. С който свързва живота си през 2006.

Тогава обилната женитба се излъчва по музикалния канал на „ Планета ”. Именно поради първия си мъж хубавицата се снима за „ Плейбой ” и става момиче на месец февруари. 

Хубавицата се е щракала и в няколко други реклами, а през днешния ден е министерша.А Люси е благополучен с певицата Ани Хоанг, с която не са минавали под венчило.

Инфо:Бг през днешния ден

Тагове: new министърът на спорта Димитър Илиев жена Димитър Илиев женен за плеймейтка Преслава Нинкова Бивша на Люси Иларионов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР